Kalendarium

18/1 Eld-ceremoni

Nu är det dags för årets första Eld-ceremoni. Vi kommer att göra denna ceremoni lite annorlunda. Ta gärna med dig 2 pinnar, en för att blåsa in det du vill bli av med och den andra för dina önskningar. Under ceremonin fokuserar vi lite mer på moder Jord och den värld vi lever i. Se längre ner hur en eld-ceremoni går till.

Tänk på att ha varma kläder och även ficklampa med dig.

Anmäl dig via facebook/stegetvidare eller via sms till mig. Se länk

Mötesplats: Parkeringen på Västra Femöre, Oxelösund, strax innan kl: 18.00.

Pris: Efter förmåga. Bidragen går till nytt eldningsmaterial

Nyårsträff 3 januari 2022

Äntligen är det dags för en Nyårsträff som legat nere ett tag på grund av sjukdom och covid.

Vi träffas och lägger kort för att se hur år 2022 kommer att se ut i världen, men också för dig personligen. Jag börjar med en ledd meditation innan vi titta i korten. Du får tillfälle att öva upp vår intuition även om vi hjälps åt att tolka korten tillsammans. Välkommen med din anmälan.

Start kl: 18.00

Kostnad: 200 kr/pers som betalas på plats. Fika ingår i priset.

19/12 Eld-ceremoni INSTÄLLT!

Årets sista Eld-ceremoni! Vi gör denna eldceremoni lite extra. Ta gärna med 2 pinnar; en som du blåser in det du vill bli av med, den andra blåser du in det nya du vill ha! Tänk på att ha varma kläder och även ficklampa med dig.

Anmäl dig gärna via facebook/stegetvidare eller via sms till mig.

Vi träffas vid parkeringen på Västra Femöre, Oxelösund, strax innan kl: 18.00.

Pris: Efter förmåga. Bidragen går till nytt eldningsmaterial

Så här går Eldceremonierna till

Vi börjar kvällen med att hjälpas åt att rena varandra inför ceremonin. Därefter öppnar vi ceremonin med att göra upp eld och öppnar helgat rum tillsammans. Tillsammans hedrar och visar vår tacksamhet till moder Jord genom vår eld, lite sång och våra gåvor till henne. Du kommer då också att få möjlighet att göra dig av med tung energi och rena dig genom elden. Det är då lättare att få in lätt, ljus energi och släppa in det nya i livet.

Mötesplats är parkeringen på Västra Femöre strax före kl 18.00. Vill du vara med men har svårt att hitta, kontakta mig eller Maria för hjälp via messenger. Vi stänger av telefonerna senast kl:18.00, så hör av er i tid.

Tänk på att ha varma kläder och skor nu under vintern och även en ficklampa. Ta gärna med dig trumma eller skallra om du har någon.

Pris: Efter förmåga. Bidragen går till nytt eldningsmaterial

Utesittningar kommer till våren

Min tanke är att vi direkt efter Eldceremonin har denna Utesittning, för de som är intresserade. Om vädret inte tillåter det, har vi Utesittningen vid ett annat tillfälle. Vi gör Utesittningen för att få mer kontakt med moder Jords och Naturens visdom. Med det menas också med de väsen som tillhör landskapet. Du kan om du vill ta med dig en frågeställning, tex din livsuppgift, möta ditt kraftdjur eller något annat. Datum kommer att meddelas senare i vår.

Vill du vara med? Ta då varma kläder på dig och kanske liggunderlag o sovsäck. Det kan också vara bra att ha något varmt att dricka under tiden vi sitter ute. Förbered dig gärna med att bara äta lättare mat under dagen.

Har du frågor kan du höra av dig till mig. Se mer på ”Kontakt”-sidan.