Kalendarium

19/5 Eldceremoni

Nästa Eldceremoni håller vi den 19/5. Vi håller som vanligt till ute på Västra Femöre i Oxelösund. Vi renar varandra innan vi börjar själva ceremonin. Schamanen som leder ceremonin berättar hur vi går till väga efter att vi öppnat helgat rum tillsammans. Vi har alla möjlighet att göra oss av med tung energi under eldceremonin. Vid eldningsförbud går vi ut till stranden och använder oss av solen, och vattnet för vår ceremoni.

Plats: Västra Femöre, Oxelösund

Tid: 18.00 – 19.30
Inträde: Valfritt. Pengarna går till nytt eldningsmaterial

Välkomna!

 

Kurser

Kom med och hitta din kraft och gör din personliga inre resa genom medicinhjulet och de fyra riktningarna, syd, väst, nord och öst.

The Essence School, Åsa och Ingrid anordnar kurser tillsammans för att sprida den schamanska andiska kunskapen vidare tillsammans med nordisk tradition.

Lär dig hur du omvandlar känslor, tung energi, transformerar skuggor och mentala mönster till insikter och erfarenheter. Dessa traditioner gör att vi kommer i kontakt med urgammal kunskap, att leva i harmoni med moder Jord och dess väsen. Vi lär oss att använda dessa kraftfulla schamanska redskap som hjälp för att återställa oss till vårt andliga ursprung och det gör oss medvetna om vem vi är. Det är ett bra tillfälle för dig som vill lära dig ett schamanskt sätt att hjälp dig själv och kanske också dina medmänniskor. 

Nu startar vi en ny utbildnings-runda i Medicinhjulet med Sydkursen. Men naturligtvis kan du hoppa på Medicinhjulet när du vill under året.

24-26 Maj, Medicinhjulet Syd, Platser finns

9-11 Augusti, Medicinhjulet, Väst, Platser finns

15-17 November, Medicinhjulet, Norr, Platser finns

7-9 Februari 2020, Medicinhjulet, Öst, Platser finns

8-10 Maj 2020, Medicinhjulet, Master, Platser finns

Läs mer om kurserna i Medicinhjulet på The Essence School