Kalendarium

Just nu har vi inget nytt event på gång på grun av corona. Eldceremonier som vi har vid fullmåne lägger ut på facebook/stegetvidare och på facebook/shamari

Så här går Eldceremonierna till

Vi börjar kvällen med att hjälpas åt att rena varandra inför ceremonin. Därefter öppnar vi ceremonin med att göra upp eld och öppnar helgat rum tillsammans. Vi hedrar och visar vår tacksamhet till moder Jord genom vår eld, lite sång och våra gåvor till henne. Du kommer då också att få möjlighet att göra dig av med tung energi och rena dig genom elden. Det är då lättare att få in lätt, ljus energi och släppa in det nya i livet.

Mötesplats är parkeringen på Västra Femöre strax före kl 18.00. Vill du vara med men har svårt att hitta, kontakta mig eller Maria för hjälp via messenger. Vi stänger av telefonerna senast kl:18.00, så hör av er i tid.

Tänk på att du kan skydd mot mygg så här års och kanske också liter varmare kläder och en ficklampa. Ta gärna med dig trumma eller skallra om du har någon.

Pris: Efter förmåga. Bidragen går till nytt eldningsmaterial

Utesittningar kommer längre fram i vår

Direkt efter Eldceremonin har vi för de som är intresserade en Utesittning eller vid ett annat tillfälle. En Utesittning görs för att få mer kontakt med moder Jords och Naturens visdom. Med det menas också med de väsen som tillhör landskapet. Om du vill kan du ha med dig en frågeställning, tex din livsuppgift, möta ditt kraftdjur eller något annat.

Vill du vara med? Ta då varma kläder på dig och kanske liggunderlag o sovsäck. Det kan också vara bra att ha något varmt att dricka under tiden vi sitter ute. Förbered dig gärna med att bara äta lättare mat under dagen.

Har du frågor kan du höra av dig till mig. Se mer på ”Kontakt”-sidan.

Yuen metoden

Att jag utbildat mig i Yuen-metoden har inneburit en fantastisk resa för mig personligen med många insikter om kvantfysik och energier. Yuen-metoden fungerar utmärkt att arbeta med på avstånd. Jag behandlar även dig med svårare besvär med yuen-metoden.

Yuen-metoden går att använda på smärta och värk, och många andra fysiska problem och tidigare-liv minnen med mera. Behandlingsformen passar även bra vid känslomässiga problem.

Pris: 1000 kr (ca 60 min)

Välkommen!