Kalendarium

21/4 Eldceremoni

Mitt under Påskhelgen har vi denna månads Eldceremoni. Vi håller som vanligt till ute på Västra Femöre i Oxelösund. Vi renar varandra innan vi börjar själva ceremonin. Schamanen som leder ceremonin berättar hur vi går till väga efter att vi öppnat helgat rum tillsammans. Vi har alla möjlighet att göra oss av med tung energi under eldceremonin. Varma kläder och ficklampa rekommenderas.

Plats: Västra Femöre, Oxelösund

Tid: 18.00 – 19.30
Inträde: Valfritt. Pengarna går till nytt eldningsmaterial

Välkomna!

 

11 – 12/5 Konstrundan

Nu har jag äntligen tagit beslutet om att vara med i årets Konstrunda. Jag ställer ut bilder jag gjort under de senaste åren. 

De flesta av mina motiv får jag från naturen utan att helt avbilda naturen, men ha den som min inspirationskälla. Andra bilder kommer till mig via meditationer eller egna idéer.

Jag har under helgen försäljning av bilder och vykort. 

Plats: Järnvägsgatan 30 Nyköping, Steget Vidare

Tid: 11.00 – 16.00 båda dagarna
Utställare: Åsa Granskär 

 

Kurser

Kom med och hitta din kraft och gör din personliga inre resa genom medicinhjulet och de fyra riktningarna, syd, väst, nord och öst.

The Essence School, Åsa och Ingrid anordnar kurser tillsammans för att sprida den schamanska andiska kunskapen vidare tillsammans med nordisk tradition.

Lär dig hur du omvandlar känslor, tung energi, transformerar skuggor och mentala mönster till insikter och erfarenheter. Dessa traditioner gör att vi kommer i kontakt med urgammal kunskap, att leva i harmoni med moder Jord och dess väsen. Vi lär oss att använda dessa kraftfulla schamanska redskap som hjälp för att återställa oss till vårt andliga ursprung och det gör oss medvetna om vem vi är. Det är ett bra tillfälle för dig som vill lära dig ett schamanskt sätt att hjälp dig själv och kanske också dina medmänniskor. 

3-5 Maj, Medicinhjulet, Master, Fullbokat

Nu startar vi en ny utbildnings-runda i Medicinhjulet med Sydkursen. Men naturligtvis kan du hoppa på Medicinhjulet när du vill under året.

24-26 Maj, Medicinhjulet Syd, Platser finns

9-11 Augusti, Medicinhjulet, Väst, Platser finns

15-17 November, Medicinhjulet, Norr, Platser finns

7-9 Februari 2020, Medicinhjulet, Öst, Platser finns

8-10 Maj 2020, Medicinhjulet, Master, Platser finns

Läs mer om kurserna i Medicinhjulet på The Essence School