Kalendarium

Healingkurs 2

26 – 27 augusti

Jag har nu lanserat SahraHealing och har nu steg 2 den 26-27 augusti. SahraHealing är baserat på mina kunskaper och erfarenheter jag fått under alla år som jag arbetat med healing. I SahraHealing behöver du inga symboler eller initieringar. Den är lätt att utföra och ger dig redskap du kan utveckla vidare så att det passar dig. Här hittar du kursupplägget

20-21 Maj Healingkurs

Jag har arbetat fram denna metod genom alla år jag jobbat med healing (började själv med healing i slutet på 1990-talet). Jag har under alla dessa år sen dess gått otaliga kurser i olika healingformer och även mediala kurser. Utifrån dessa kurser har jag arbetat fram detta koncept som jag tror kan passa många fler än mig. Den är lätt att utföra och behöver inga symboler eller långa ritualer. Här hitta du kurs-upplägget.

8/1 Eldceremoni

Vi börjar med att rena varandra innan vi öppnar helgat rum. Vi välkomnar riktningarna när vi tänt elden och kopplar ihop oss med andra eldar som är igång. Vi visar vår tacksamhet till moder jord genom sång och trumning. Ta med dig två pinnar, en för att bränna bort det du inte längre behöver, och en för det du vill ha in i ditt liv.

Förbereder dig genom att hitta ditt inre lugn, så att du kan förstå det du egentligen vill ha in i ditt liv. Tänk också att du samlar mer kraft och energi till våren som kommer. Vintern är tiden för kontemplation och förnyelse. Ta gärna med dig egen trumma för denna meditation.

Tänk på att det är mörkt och kallt

Vi träffas på Västra. Femöre strax före kl 18.00

Anmäl dig gärna via facebook

Pris: Vi tar gärna emot bidrag till nytt eldningsmaterial

Gör din egen eldceremoni

Snart har vi Fullmåne, närmare bestämt den 10/9 kl 11:58. Vi, jag och Maria, kommer inte att ha en Eldceremoni denna gång. Men vi vill gärna ge er några ord på vägen. Vill du göra en egen ceremoni kan du göra det till en ceremoni för det du önskar dig. Under fullmåne kan vi bli extra emotionella och empatiska, den energin kan du använda dig av, genom att gå in i en positiv känsla av det du önskar dig. Se det framför dig som om du redan hade det du önskar dig, som om det redan hänt. Skriv sedan ner det på ett papper eller blås in i en pinne och sedan bränna det i elden under ceremonin. Ha hela tiden den där positiva känslan av det du önskar dig. Lycka till

13/8 Eldceremoni

Vi ägnar denna ceremoni till moder jord och framför allt till vår egen inre eld. Vi börjar med att rena varandra innan vi kallar på riktningarna för beskydd.

Efter att vi hälsat alla välkomna, de synliga, de osynliga, de som fysiskt är närvarande och även de som inte kunde komma, kopplar vi ihop oss med andra eldar. Vi trummar och sjunger en stund innan du får möjlighet att lämna din gåva in i elden och att göra dig av med ”tung” energi som du vill bli av med. Ta med dig en pinne för det ändamålet. Vi kommer denna gång att ägna tid åt tacksamhet.

Tänk på att det fortfarande kan vara kyligt på kvällen, så ta på dig varma kläder.

Anmäl dig via facebook/stegetvidare eller via sms till mig. Se länk

Mötesplats: Parkeringen på Västra Femöre, Oxelösund, strax innan kl: 18.00.

Pris: Efter förmåga. Bidragen går till nytt eldningsmaterial

Nyårsträff 3 januari 2022

Äntligen är det dags för en Nyårsträff som legat nere ett tag på grund av sjukdom och covid.

Vi träffas och lägger kort för att se hur år 2022 kommer att se ut i världen, men också för dig personligen. Jag börjar med en ledd meditation innan vi titta i korten. Du får tillfälle att öva upp vår intuition även om vi hjälps åt att tolka korten tillsammans. Välkommen med din anmälan.

Start kl: 18.00

Kostnad: 200 kr/pers som betalas på plats. Fika ingår i priset.

Så här går Eldceremonierna till

Vi börjar kvällen med att hjälpas åt att rena varandra inför ceremonin. Därefter öppnar vi ceremonin med att göra upp eld och öppnar helgat rum tillsammans. Tillsammans hedrar och visar vår tacksamhet till moder Jord genom vår eld, lite sång och våra gåvor till henne. Du kommer då också att få möjlighet att göra dig av med tung energi och rena dig genom elden. Det är då lättare att få in lätt, ljus energi och släppa in det nya i livet.

Mötesplats är parkeringen på Västra Femöre strax före kl 18.00. Vill du vara med men har svårt att hitta, kontakta mig eller Maria för hjälp via messenger. Vi stänger av telefonerna senast kl:18.00, så hör av er i tid.

Tänk på att ha varma kläder och skor nu under vintern och även en ficklampa. Ta gärna med dig trumma eller skallra om du har någon.

Pris: Efter förmåga. Bidragen går till nytt eldningsmaterial

Utesittningar kommer till våren

Min tanke är att vi direkt efter Eldceremonin har denna Utesittning, för de som är intresserade. Om vädret inte tillåter det, har vi Utesittningen vid ett annat tillfälle. Vi gör Utesittningen för att få mer kontakt med moder Jords och Naturens visdom. Med det menas också med de väsen som tillhör landskapet. Du kan om du vill ta med dig en frågeställning, tex din livsuppgift, möta ditt kraftdjur eller något annat. Datum kommer att meddelas senare i vår.

Vill du vara med? Ta då varma kläder på dig och kanske liggunderlag o sovsäck. Det kan också vara bra att ha något varmt att dricka under tiden vi sitter ute. Förbered dig gärna med att bara äta lättare mat under dagen.

Har du frågor kan du höra av dig till mig. Se mer på ”Kontakt”-sidan.