Kalendarium

12/12 Eldceremoni

Vi håller som vanligt till ute på Västra Femöre i Oxelösund. Vi hjälps åt att rena varandra med palo santo och florida vatten innan vi börjar själva ceremonin. Schamanen som leder ceremonin berättar hur ceremonin går till väga efter att vi öppnat helgat rum tillsammans. Vi har alla möjlighet att göra oss av med tung energi under eldceremonin för att sedan föra in ljus och lätt energi i våra chakran och aura. Tänk på att det är lite kallt så här års, så ta på er varma kläder och ha gärna en ficklampa till hands, då det är mörkt när vi går hemåt. Ceremonin hålls av Åsa och Maria

Plats: Västra Femöre, Oxelösund. Har du svårt att hitta, kontakta mig eller Maria

Tid: 18.00 – ca 19.30
Inträde: Valfritt. Pengarna går till nytt eldningsmaterial

4/1 Nyårsträff

Min vana trogen har jag i början på det nya året en Nyårsträff där vi tillsammans försöker spå vad som kommer att hända under det nya året. Var och en får först lägga några kort för hur år 2020 blir för en själv. Naturligt vis hjälps vi åt om det känns svårt att tyda korten. Sedan lägger vi kort för världen i stort, månad för månad.

Det blir en trevlig gemenskap där vi hjälper varandra att spå och läsa korten som vi drar upp. Boka i tid då det är begränsat antal deltagare.

Tid: 14.00 – ca 17.00

Pris: 200 kr. I priset ingår fika.

Anmälan sker senast den 2/1 till Åsa via mail eller tel: 070-328 10 43

Välkomna!

Yuen metoden

Jag fortsätter att erbjuda Yuen behandlingar till elevpris! Yuen metoden går att använda på smärta och värk, och andra fysiska problem, oro, tidigare-liv minnen med mera. Behandlingsformen passar även bra vid känslomässiga problem. Passa på nu när det endast kostar 400 kr för en behandling.

Välkommen!