Shamansk healing

Shamansk healing

Har du varit med om svåra/traumatiska händelser? Då vet du kanske att det påverkar det oss, inte bara nu utan även längre fram i tiden på olika sätt. Energikroppen håller information från dessa händelser och även händelser från tidigare inkarnationer. Det är det som påverkar oss senare i livet. Vi kan även ha tappat en själsbit vid en svår händelse som behöver helas och läkas in i dig igen.

Jag jobbar i energikroppen och i chakrana för att ta bort präglingar och tung energi i din energikropp.

Vi börjar med ett samtal där du berättar vad du vill ha hjälp med. Sedan rensar jag i din aura och dina chakran för att ta bort präglingarna, så att din livsenergi kan flöda fritt i din kropp och ditt energifält igen. Tidsåtgång ca 90 min

Pris: 800 kr

Själsresa

Du får under min ledning göra en underjordsresa, där du frigör dig från trauman och karma och blir även medveten om minnen och känslor som är förknippade med dem. Efter behandlingen får du ett beskydd i form av Bands of Power eller Kutti Kutti.

Pris: 800 kr

Nystart

När du känner att du inte kommer vidare på den väg du går i livet och känner att det behövs en rejäl förändring. Du har helt enkelt kört fast eller allt bara går fel. I denna ceremoni får du hjälp att vända på din livslinje genom att låta själen vara på en kortare resa, som en total utrensning och avslut på det gamla för att göra en nystart i livet.

Träff 1: Vid första träffen, går vi igenom de uppgifter du behöver göra inför själva Nystarten samt eventuellt en meditation. Kan också göras per telefon.

Träff 2: Vid andra träffen gör vi själva behandlingen samt eventuellt en meditation, om vi inte träffats innan. Denna träff tar ca 1 tim 30 min

Pris: 1200 kr

Supertvätt

Det här är en lite snällare variant, där man gör en rejäl städning av auran och energifältet. Här skickar vi inte iväg din själ på en resa, utan allt gammalt skräp som kommit upp skickas iväg. För att få en bra effekt är det bra om du innan gått igenom vad du vill släppa taget om. Ring gärna om du har frågor

Pris: 800 kr

Shamansk Distanshealing

Jag tar hjälp av mina kraftdjur när jag ger dig healing genom kroppens och aurans fyra nivåer för att rensa ut präglingar, mönster från det förflutna. Healingen fungerar även för fysiska problem. Denna behandling går utmärkt att göra på avstånd.

Pris: 800 kr