Shamansk healing

Schamansk Healing

När vi varit med om svåra/traumatiska händelser, påverkar det oss, inte bara nu utan även längre fram i tiden på olika sätt. Vår energikropp håller informationen från dessa händelser och även händelser från tidigare inkarnationer, som påverkar oss senare i livet. Ibland kan vi även ha tappat en själsbit vid en svår händelse i livet som behöver helas och läkas in i dig igen.

Jag jobbar i energikroppen och i chakrana för att ta bort präglingar och tung energi som i det dagliga livet kan påverka oss.

Vi börjar med ett samtal där du berättar vad du vill ha hjälp med. Sedan rensar jag i din aura och dina chakran för att ta bort dessa präglingar och som gör att din livsenergi kan flöda fritt i din kropp och ditt energifält. Tidsåtgång ca 90 min

Pris: 800 kr

Själsresa: där vi löser oss från trauman och karma och blir medvetna om minnen o känslor som är förknippade med dem. Efter behandlingen får du ett beskydd i form av Bands of Power eller Kutti kutti.

Pris: 800 kr

Nystart: När vi inte kommer vidare på den väg vi går i livet och känner att det behövs en rejäl förändring, vi har helt enkelt kört fast eller allt bara går fel. I ceremonin kan vi vända på vår livslinje genom att låta själen vara på en kortare resa, som en total utrensning och avslut på det gamla för att göra en nystart i livet.

Pris: 1000 kr

Supertvätt: Det här är en lite snällare variant, där man gör en rejäl städning av auran och energifältet. Här skickar vi inte iväg själen på en resa, utan allt gammalt skräp som kommit upp skickas iväg. För att få en bra effekt är det bra om du innan gått igenom vad du vill släppa taget om.

Pris: 800 kr

Schamansk Distanshealing: Jag tar hjälp av mina kraftdjur när jag ger dig healing genom kroppens och aurans fyra nivåer för att rensa ut präglingar, mönster från det förflutna. Healingen fungerar även för fysiska problem.

Pris: 700 kr