Nyårsträffens kortdragning

Nyårsträffen blev en mycket trevlig kväll. Vi samtalade, fikade och drog kort för det nya året. Det har blivit som en tradition att vi gör detta varje år. Som vanligt drog vi kort för för hur det nya året skulle blir för var och en, men också för hur världen i stort skulle se ut 2019. Så här kommer resultatet vi kom fram till. Jag hoppas jag fick med allas tolkningar i denna sammanfattning:

Januari – Här finns ovisshet och rädsla av att inte se allt, att inte se vad som är på väg att hända.
Februari – Nu infinner sig en känsla av att vilja hålla fast vid det som är. Inte vilja släppa taget och samtidigt en sorg över att behöva göra det. Mot slutet kommer förhoppningen in.
Mars – ser ut som en bra månad, då ljuset återvänder, inte bara genom våren, utan även i våra hjärtan.

April – Mer stabilitet och även ekonomisk uppgång. Överflöd genom förhandling.
Maj – Här gäller det att lämna det gamla, se framåt, mot nya visioner och idéer. Genom att blicka inåt får vi också ny energi.
Juni – Lycka på en personlig nivå. Att känna att man är ”sin egen lyckas smed”. Vi får också stöd från nära och kära. Det inger hopp. Det gäller dock att jobba på och inte fantisera om lyckan.

Juli – Denna månad blir vi varse om ”moral-bristen”. Här kommer kort som fångenskap eller att känna sig fången i sig själv och sin ovilja att se sin brist på moral. Oro
Augusti – Aktion efter starka tankegångar som ger stabilitet och ny start och bestämdhet. En nyorientering
September – Här gäller det att skydda sig, försvara sig. Att se motsättningarna kan ge en ny era.

Oktober – Medvetenheten ger förändring och tillit. Var öppen, var förståndig. Det ger nytt liv och expansion. Feminin kraft kommer in.
November – Bejaka känslorna och lyssna uppåt/inåt. Balans mellan kvinnligt och manligt. Kanske ny kvinnlig ledare?
December – Här gäller det att ha tålamod och vara i kontakt med gammal kunskap – den heliga graalen. Detta är visdom, lugn och jordad. Ha tid för dig själv.