Nyårsläggning

Nu har vi lagt kort för det nya året. Vi var många som träffades och hade trevligt på plats. Trots avbokningar på grund av förkylning blev det nästan fullt antal personer på plats. Vi gjorde tillsammans läggningen för Världen i stort. Den blev så här:

Kvartal 1: Flödet i ekonomin ökar i samhället. Covid 19 avtar och är på väg bort. Vi börjar umgås med varandra igen. Mer empati och vänlighet har vuxit fram under året som gått.

Kvartal 2: Insikten om något nytt ökar inom var och en, som sedan förs ut i mänskligheten i större skala. Vi upplever att vi går ut som ”barn” i en ny värld.

Kvartal 3: Blomstringen är på gång. Vi upplever oändliga tillgångar – på ett nytt sätt.

Kvartal 4: Här fortsätter vi i den känsla som vi fått tidigare detta år. Vi har mer tillit och försöker tänka positivt.

Mina egna reflektioner: Det ser ut som att vi får ett bättre och mer en hoppingivande år efter en jobbig period för alla. Covid 19 kommer nog inte att försvinna helt, men landar i en mjukare variant av virus som blir mer hanterbar för oss. Med det i tankarna flödar ekonomin i världen men vi har i fortfarande kvar mer vänlighet och empati för varandra. Vi ser nog världen på ett ljusare och mer positivt sätt och försöker förändra det vi upplever felaktigt. Vi är mer rädda om oss själva, varandra och världen helt enkelt.