Nyårsläggningen

Vi hade en trevlig kväll när vi samlades för att göra Nyårsläggning för det nya året. Vi delar med oss av läggningen för världen i stort. Det ser ut som ett år med mycket konflikter på olika plan. Här kommer läggningen, kvartal för kvartal:

Kvartal 1: Här ser vi både seger och undergång, som tyder på konflikt som vinns av någon part. I och med det kommer viljan att starta om, en stark viljestyrka. Vi ser det som att något större kommer att hända i världen.

Kvartal 2: Här lyssnar man på sin inre röst och håller ute det andra tycker. Någon håller kvar det gamla, men som vi behöver släppa för att gå vidare. Här händer också något stort och vi börjar hålla samman, släppa in andra i våra liv. Men det behövs tålamod för processen går långsamt troligen för skuldkänslor som man inte vill kännas vid.

Kvartal 3: Här ser vi motsättningar och strider. Olika synsätt skapar strider även om det sker via skärmen. Men hoppet och tilliten finns där i alla fall. Freden kommer i alla fall. Vi lär oss att leva enklare och närmare naturen i och med detta.

Kvartal 4: Här kommer händelser som vi känner igen, vi förstår orsak och verkan (karma). Här gäller det att välja rätt. Med förhoppning om att vi gör det, så vaknar Världssjälen upp och ger läkning och räddning