Retstickan

retsticka

 

För kanske ett halvår sedan var jag och hälsade på min väninna, Maud. Jag skulle jobba hos henne med både auramålning och seanser. Hon visade mig hur hon hade gjort om ett av rummen hemma till ett bibliotek. Det blev mycket fint med behagliga och lugna energier.

På kvällen därpå var jag i tanken och tittade i biblioteket och hur hon hade gjort om i rummet. Plötsligt sa någon ”Hej”. Jag blev överraskad och började titta mig om. Då såg jag en liten figur, ca 30 cm hög sitta i fönstret i biblioteket.

Morgonen därpå berättade jag för min väninna vad jag sett. Hon som inte ser något (tycker hon själv), såg också denna figur när jag berättade vad jag sett.  Vi kallar den för ”Retstickan”, då min väninna tror att det är den som flyttar på saker hemma hos henne.

Maud Hansson tovade denna figur efter detta.

Mycket likt den figur jag själv sett..

Lämna ett svar